DE TECHNIEK

De oorsprong van het uitdeuken zonder spuiten ligt in de Verenigde Staten. Snel daarna werd de techniek ook in Nederland geïntroduceerd. Deze specifieke manier van schadeherstel heeft zich de afgelopen jaren volop bewezen en is nu volledig ingeburgerd in de autoschadebranche.

WERKWIJZE

UZS werkt volgens een revolutionaire techniek, waarbij de deuk met behulp van een professioneel hefboomsysteem van binnenuit wordt ’teruggedrukt’. Dankzij de speciale gereedschappen zijn ook plekjes waar je moeilijk bijkomt goed bereikbaar. Aan de hand van de reflectie van de fixeerlamp op de bovenkant van het metaal is exact te zien waar het gereedschap zijn werk moet doen. Nauwkeurigheid is van groot belang bij deze techniek.

VOORDELIG

Uitdeuken zonder spuiten is uitermate interessant voor uw portemonnee. Omdat de originele laklaag niet wordt aangetast, hoeft er geen plamuur of autolak te worden gebruikt. Er is dus geen kans op kleurverschil. De reparatie kan vaak binnen een dag in onze werkplaats worden verricht, of op locatie, zodat u snel weer over uw auto kunt beschikken. Deze factoren zorgen ervoor dat u veel minder geld kwijt bent dan met de traditionele reparatiemethode.